Home | Contact
De Koffietafel Zeist Openingstijden en Adres
1ste Hogeweg 162
3701 HL Zeist

T: 0306913550
W: >>

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

10:00-17:00
08:00-17:00
08:00-17:00
08:00-17:00
08:00-17:00
10:00-17:00
10:00-17:00*

Feestdagen:

Schuif aan bij De Koffietafel in Zeist

Bij De Koffietafel in Zeist kun je aanschuiven voor een heerlijke kop koffie. Ze schenken de koffie op diverse manieren, van heel pittige koffie zoals een dubbele espresso tot milde varianten als een cappuccino. De winkel is licht en gezellig ingericht, met diverse tafels en zitjes, inclusief een grote Koffietafel waar je met meerdere mensen aan kunt zitten en als je er zin in hebt, liggen er diverse tijdschriften om in te bladeren terwijl je geniet van je bakkie!

*De Koffietafel is alleen op Koopzondagen geopend (elke laatste zondag van de maand)

  - Meer Leuke Koffietentjes - Tips en Informatie >


Eenvoudige broodjes, gezonde smoothies, gebak en thee

Ben je nu niet zo dol op koffie, of heb je daar gewoon even geen zin in, kun je bij De Koffietafel in Zeist ook terecht voor een lekker kopje thee. Ze schenken diverse soorten, zowel gewoon als kruiden. Wil je nog iets bij je thee (of koffie), dan is er ruime keuze. Denk aan muffins, taart of cake, alles zelf gemaakt. Verder serveren ze eenvoudige broodjes, zodat je voor een lunch ook terecht kunt bij De Koffietafel. Voor een gezonde en smaakvolle smoothie draaien de barista’s van De Koffietafel hun hand ook niet om!


De Koffietafel – Bereikbaarheid en Rolstoeltoegankelijkheid

De Koffietafel is met de auto op zich goed te bereiken, echter moet je in de omgeving van deze koffiezaak wel betaald parkeren. Er zijn wat plekken langs de Eerste Hogeweg (waar De Koffietafel aan is gevestigd). Hier moet je vooraf betalen. Verder is zijn er ook nog twee parkeergarages die daar in de buurt liggen, te weten Parkeergarage Hogeweg en Parkeergarage Belcour. Per uur betaal je hier €1,73. Wat rolstoelvriendelijkheid betreft lijkt het er op dat je met een gewone rolstoel wel naar binnen kunt. Voor een gemotoriseerde of scootmobiel is het wat onduidelijk. Daarom is de vraag gesteld aan De Koffietafel. Zodra er antwoord is, zal de redactie deze pagina aanpassen en de vraag of De Koffietafel ook rolstoelvriendelijk is, beantwoorden.


Trefwoorden: De Koffietafel Zeist | Koffie | Thee | Broodjes | Smoothies | Adres | Telefoonnummer | Openingstijden | Informatie


Prijsniveau:

Waardering: 1.6/5 (47 stemmen geplaatst)

Prijskwaliteit:

Waardering: 1.6/5 (48 stemmen geplaatst)

Personeel:

Waardering: 1.5/5 (47 stemmen geplaatst)

Service:

Waardering: 1.6/5 (47 stemmen geplaatst)