Home | Contact
Eetwinkel Geniet Utrecht Openingstijden en Adres
Zadelstraat 10
3511 LT Utrecht

T: 0302232171
W: >>

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-20:00
09:00-17:00
09:00-17:00
gesloten

Feestdagen:

Genieten van heerlijke koffie en meer bij Eetwinkel Geniet in Utrecht

Bij Eetwinkel Geniet is het werkelijk Genieten met een hoofdletter G ! Dit leuke koffietentje bevindt zich in de Zadelstraat, een van de oudste straatjes van Utrecht. Ongeveer 200 meter verder ligt de Domtoren, deze koffiezaak vind je dus midden in het centrum. De gastheren van Geniet zijn Jeordy en Melle. Jeordy is daarnaast chef de cuisine, Melle is de barista, in Melbourne leerde hij alles over het bereiden van koffie. Samen vormen ze een uitstekend duo en hebben gastvrijheid en eerlijk en gezond eten en drinken hoog in het vaandel staan. Melle maakt de lekkerste koffies, van zeer stevige espresso’s (geen kinderachtige bakjes, maar zo eentje waar je lepel haast rechtop in blijft staan) tot tongstrelende latte macchiato’s (al dan niet met een smaakje).

  - Meer Leuke Koffietentjes - Tips en Informatie >


Eetwinkel Geniet serveert lunch, gebak en maaltijden

Eetwinkel Geniet serveert lunch, gebak en maaltijden
Ook voor een heerlijke lunch of een gebakje bij de koffie kun je uitstekend terecht bij Eetwinkel Geniet. Ze maken gebruik van verse ingrediënten, veel is biologisch. De kaart is voorzien van heldere allergenen symbolen, zodat mensen met bijvoorbeeld een gluten allergie precies kunnen zien wat ze veilig kunnen eten. Ook voor gasten die (liefst) geen geraffineerde suikers eten is er iets bij de koffie: overheerlijk bananenbrood. Geen zin in koffie, maar liever thee of een smoothie? Ook dat is mogelijk. Op de koopavonden kun je voor een warme maaltijd terecht bij deze koffietent. Elke donderdag een ander menu, altijd bestaande uit 3 gerechten: vlees, vis en vegetarisch. Kortom, bij Eetwinkel Geniet in Utrecht kun je naast overheerlijke koffie, ook je hart op halen aan tal van andere (h)eerlijke producten!


Tip: de chocolade brownies zijn werkelijk onweerstaanbaar!Eetwinkel Geniet – Bereikbaarheid en Rolstoeltoegankelijkheid

Eetwinkel Geniet ligt midden in het centrum van Utrecht. In de omgeving is wel wat parkeermogelijkheid, bijvoorbeeld rond de Mariaplaats. Echter, staat dit wel vaak vol en je moet betalen. Vlakbij ligt de parkeergarage Interparking Springweg, Strosteeg 83. Ook dit is betaald, en omdat het midden in het centrum ligt, is het ook een relatief dure parkeergarage, €0,60 per 10 minuten en de eerste 10 minuten €1. Verder ligt de koffietent ongeveer een kwartiertje lopen van het station af. Voor rolstoelgebruikers is Geniet niet zo toegankelijk. Een kleine rolstoel kan waarschijnlijk nog wel naar binnen, maar het zaakje is van binnen best smal en er zal weinig ruimte zijn om de rolstoel neer te zetten. Zeker als het druk is, is de loopruimte al wat beperkt, laat staan de ruimte voor een rolstoel. Verder bevindt het toilet zich in de kelder waarvoor je dus een trap af moet. Er is geen traplift aanwezig. Kortom, Eetwinkel Geniet een absolute aanrader als je in Utrecht koffie wil drinken, het is alleen niet erg rolstoelvriendelijk.

Wil je Eetwinkel Geniet mailen? Dat kan op info@eetwinkelgeniet.nl


Trefwoorden: Eetwinkel Geniet Utrecht | Koffie | Thee | Lunch | Smoothies | Adres | Telefoonnummer | Openingstijden | Informatie


Prijsniveau:

Waardering: 1.6/5 (49 stemmen geplaatst)

Prijskwaliteit:

Waardering: 1.6/5 (47 stemmen geplaatst)

Personeel:

Waardering: 1.6/5 (48 stemmen geplaatst)

Service:

Waardering: 1.8/5 (51 stemmen geplaatst)