Home | Contact
Koffie en zo Delft Openingstijden en Adres
Peperstraat 17
2611 CH Delft

T: 0153649339

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
09:30-18:00
09:30-18:00
09:30-18:00
09:30-18:00
09:00-17:00
10:00-17:00

Feestdagen:

Koffie en Vintage in één tentje

Koffie & zo in Delft is meer dan zomaar een koffietentje. Naast heerlijke koffie, gemalen met de bonen van het merk Single Estate, vind je er ook vintage meubels, cadeauartikelen en leuke hebbedingen. Het koffietentje ademt een bijzondere sfeer, met de ruwe muren en de vintage inrichting met ouderwetse (klap)stoeltjes, houten tafels en lampen. En dat alles kun je op je gemak bekijken onder het genot van een lekkere kop koffie.

  - Meer Leuke Koffietentjes - Tips en Informatie >


Eerlijke koffie met iets lekkers

Het merk Single Estate verdient het om apart genoemd te worden, omdat dit merk gaat voor langdurige relaties met de koffieboeren op diverse plekken in de wereld, die een goede, eerlijke prijs betaald krijgen voor de koffie die ze leveren. Koffie&zo in Delft grijpt zo een kans om naast lekkere koffie, ook eerlijke koffie te serveren. Daarnaast zijn sommige meubels afkomstig van het GGZ te Delft, van de afdeling Doel en zo dient Koffie&zo nóg een maatschappelijk belang. Dat gezegd hebbende, mogen de smaakvolle broodjes, taarten, koekjes en cakes niet ontbreken in dit stuk. Je kunt je vrienden rustig mee nemen om onder het genot van koffie en iets lekkers bij te praten. Ben je niet zo dol op koffie, of heb je daar even geen trek in, dan serveren ze ook diverse soorten thee en andere dranken.


Koffie&zo Delft– Bereikbaarheid en Rolstoeltoegankelijkheid

Midden in het centrum van Delft, tegenover de rondvaartboten ligt het pand van Koffie&zo. In het centrum moet je betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Phoenixgarage aan de Phoenixstraat 29. Hier betaal je €2,90 per uur. Goedkoper parkeer je op het Nijverheidsplein, met een maximaal dagtarief van €5. Vanaf hier is het een kwartier lopen naar Koffie&zo. Delft is ook uitstekend bereikbaar met de trein. Vanaf het station loop je een kleine tien minuten naar dit leuke koffietentje. Voor rolstoelrijders is het wat minder toegankelijk. Het is binnen erg krap en de wc is niet berekend op een rolstoel. Buiten dat is Koffie&zo een absolute aanrader voor een goede kop koffie, wat lekkers te eten en kun je bijna niet met lege handen vertrekken, als je al die leuke vintage spullen ziet!


Trefwoorden: Koffie&zo | Koffie | Thee | Lunch | Smoothies | Adres | Telefoonnummer | Openingstijden | Informatie


Prijsniveau:

Waardering: 1.6/5 (47 stemmen geplaatst)

Prijskwaliteit:

Waardering: 1.7/5 (44 stemmen geplaatst)

Personeel:

Waardering: 1.6/5 (45 stemmen geplaatst)

Service:

Waardering: 1.4/5 (45 stemmen geplaatst)