Home | Contact
www.allesovervrijetijd.nlHockey Bond KNHB

De Organisatie KNHB Hockey BondDe Koninklijke Nederlandse Hockey Bond ook wel de KNHB afgekort is een organisatie die is opgericht op 8 oktober 1898. Er zin in deze organisatie 1100 mensen actief en het grootste deel van deze mensen zijn vrijwilligers. Er zijn rond de 135 mensen in dienst bij de bond waarvan er rond de 35 mensen werkzaam zijn op het bondsbureau. De mensen die de leiding hebben bij de bond zijn in totaal 11 mensen. Zij zetten zich in voor een goede kwalitatief hockeyaanbod van de ondersteuning van 310 met een totaal van nu al 202.234 leden en dit is jaarlijks groeiende.

De KNHB richt zich op verschillende punten. Zo gaat niet alle aandacht naar het topsport van hockey maar richt de KNHB zich ook op de breedtesport. Recreatiehockey is ook een belangrijke aandachtspunt waar de KNHB veel tijd aan besteed. Denk hierbij aan schoolhockey, studentenhockey, veteranenhockey, hockey voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking en bedrijfshockey.

Ook kun je op KNHB NL alles vinden over uitslagen en standen van de competitie waarin je speelt. in de KNHB standenmotor staan alle uitslagen en speelrondes van de te komen of de gespeelde rondes. Op de Standenmotor vind je dus alle statistieken die je wilt weten van je eigen team of verreniging.

De KNHB heeft ook een Pro-Actief beleid om aan alle hockeywensen en -behoeften van haar hockeyleden te voldoen.

KNHB | STANDENMOTOR | HOCKEY | KNHB NL | ORGANISATIE