Home | Contact
www.allesovervrijetijd.nl

Bijzondere Hotels - Tips Informatie Adressen OverzichtBIJZONDERE HOTELS - TIPS INFORMATIE EN OVERZICHT ADRESSEN

Hotels zijn in zo veel verschillende soorten, kwaliteiten en prijsklassen te vinden dat het veel te ver voert om hierover uit te wijden. Op gespecialiseerde websites vind je hierover uitgebreide informatie. Het is echter lastiger om informatie te vinden over thematische hotels. Hotels in opvallende gebouwen, op bijzondere locaties en/of met speciale kenmerken en kwaliteiten en soms met een lange geschiedenis. Denk maar eens aan kasteelhotels, kloosterhotels, kinderhotels of een hotel in een vuurtoren, op een bergtop of andere speciale locatie. Over dit soort bijzondere thematische hotels vind je uitgebreide informatie op Allesovervrijetijd.nl. De informatieblokken verwijzen naar uitgebreide informatie over de genoemde hotelsoort.

KLOOSTERHOTELS

Een kloosterhotel is altijd gevestigd in een gebouw dat vroeger dienst deed als een klooster en tegenwoordig meestal niet meer. Vaak zijn het vrij luxe hotels gevestigd op een mooie locatie in de natuur of in een stadscentrum en in een bijzonder kloostergebouw met een verhaal...

> LEES VERDER

BIJZONDERE HOTELS IN NEDERLAND

Wat zijn nu bijzondere hotels in Nederland die alleen al door de ligging, het gebouw of andere bijzonderheden een bezoek waard zijn.

HOTEL OP PALEN IN DE WADDENZEE

Een hotel gebouwd boven de Waddenzee, het bestaat echt! Het Eemshotel in Delfzijl is gebouwd op veertig palen van zestien meter lengte, zodat ze tot een meter onder het slik in de zeebodem staan. Hier bovenop is staat dus het Eemshotel in Delzijl...

> LEES VERDER

VUURTORENHOTEL VAN HARLINGEN

Bij de haven van Harlingen staat een vuurtoren die niet meer als zodanig in gebruik is. Tegenwoordig is het een vuurtorenhotel waar je in een bijzondere hotelkamer met uitzicht over de Waddenzee hoog in de toren kunt slapen.
- Adres: Havenweg 1
- Postcode: 8861 XH
- Plaats: Harlingen
- Provincie: Friesland
- Telefoonnummer: 0517 414410 (van 09.00 tot 11.00 uur)

Trefwoorden: Bijzondere Hotels | Adres | Informatie | Prijs | Telefoonnummer