Home | Contact
www.allesovervrijetijd.nl

Trendy Stedentrips Wereldwijd

Argentinië, Buenos Aires

Argentinie, de stad van de tango. Geniet van het heerlijke argentijnse eten, de steaks, de argentijnse beroemde wijnen, de prachtige nationale dans tango en alle andere aspecten die de stad te bieden heeft.
Meer >>

Australië, Sydney

Sydney bied u het ouderwetse Aboriginals leven gecombineerd met de moderne tijd van nu. de leefstijl van deze mensen is erg goed zichtbaar en zullen op u een relaxte indruk na laten.
Meer >>

België, Antwerpen

Antwerpen, een redelijk alternatieve stad. Deze stad is helemaal in de ban van de retro. Je merkt het aan de mode, aan de relaxede sfeer in de cafeetjes en in de grote variatie restaurantjes.
Meer >>

Brazilië, Rio de Janeiro

De naam Rio de Janeiro doet bij de meeste mensen denken aan Carnaval en lekker genieten van wat het leven ons allemaal bied. En dit zie je dan ook terug in alles wat daar leeft en beweegt.
Meer >>

Canada, Vancouver

Vancouver de stad met vele mogelijkheden en leuke bezienswaardigheden.
Meer >>

Denemarken, Kopenhagen

Kopenhagen heeft het allemaal. met de vele oude huizen uit de 18de eeuw langs de Nyhavn heeft het ook vele cafés en restaurants. Het is een van de Bekenste buurt van Kopenhagen. Met het bronzen beeldje aan de haven "De Kleine Zeemeermin" heeft de stad u genoeg te bieden.
Meer >>

Duitsland, Berlijn

Berlijn is de hoofstad van Duitsland. los van deze status, is het een stad waar genoeg te zien en te doen is. van museums tot hippe clubs.
Meer >>

Duitsland, München

München heeft het allemaal. van leuke uitgaansgelegenheden tot aan lekker restaurants en mooie musea
Meer >>

Engeland, Londen

Al jaren lang is Londen een succes als stedentrip. Deze stad bied meer dan alleen mooie gebouwen en leuke restaurants. het is een plek die je zeker een keer gezien moet hebben.
Meer >>

Frankrijk, Marseille

Marseille is een mooie haven stad waar voor iedereen wel iets te doen is. Los van de mooie gebouwen en winkels bied deze stad u ook nog clubs, cafés en restaurants.
Meer >>

Frankrijk, Parijs

Parijs is de stad voor liefde en romances. iedereen kan hier slagen voor een leuke stedentrip en er is genoeg te zien.
Meer >>

Hongarije, Boedapest

Boedapest is een onbekende in de stedentrips, maar is zeker de moeite waard om een keer te bezichtigen. door de Donau ziet u het verschil van modern en historisch en dit is erg mooi.
Meer >>

IJsland, Reykjavik

Dit prachtige land heeft zich in korte tijd enorm ontwikkeld. De hoofdstad Reykjavik is uitgegroeid tot een hippe stad met allerlei activiteiten.
Meer >>

Italië, Milaan

Milaan is de place to be voor mensen die gezien willen worden. vele toeristen en modeontwerpers kunnen zich hier prima vermaken.
Meer >>

Italië, Rome

In deze stad komt u heerlijk tot rust en geniet u van verschillende historische gebouwen. in de loop van de jaren heeft de geschiedenis een mooie stempel op de stad gedrukt.
Meer >>

Japan, Tokio

Tokio vind zichzelf de hoofdstad van het oosten. En bied u verschillende bezienswaardigheden en vele culinaire hoogstandjes. Tokio heeft het allemaal voor een geslaagde stedentrip.
Meer >>

Marokko, Marrakech

In deze stad proef je de echte Arabische sferen. Overdag kan je hier ideaal shoppen. 's Avonds tovert deze stad om tot een eetparadijs. Restaurantjes, slangenzweerders, trommelaars, vanalles kan je vinden op het grote plein Djamaa el Fna.
Meer >>

Nederland, Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en bied u verschillende gelegenheden qua uitgaan, musea en andere actviteiten
Meer >>

Nederland, Maastricht

Maastricht, de stad doet vermoeden alsof je in een ander land bent. De prachtige pleinen, restaurantjes en cafeetjes geven een bourgondische stijl aan de stad.
Meer >>

Oostenrijk, Wenen

Wenen is een stad waar je heerlijk kunt genieten van klassieke muziek onder het genot van een heerlijke kopje koffie. Natuurlijk heeft deze stad u veel meer te bieden en kunt hier verschillende dingen bezichtigen.
Meer >>

Rusland, Moskou

Moskou is in eerste instantie door de vreemde Sovjetgebouwen niet echt een plaats waar je snel naar toe zal gaan voor een leuke stedentrip. Als je verder kijkt dan die gebouwen zul je een stad zien die erg veel te bieden heeft aan zijn toeristen. En is Moskou zeker de moeite waard om te bezichtigen.
Meer >>

Spanje, Barcelona

Barcelona is een stad met vele culturele bezichtigingen en bied los van zijn musea ook andere dingen waar u van zult opkijken.
Meer >>

Spanje, Madrid

Madrid is de hoofstad van Spanje. los van deze status, is het een stad waar genoeg te zien en te doen is. van museums tot hippe clubs.
Meer >>

Tsjechië, Praag

Praag is de hoofdstad van Tsjechië en bied u verschillende gelegenheden qua uitgaan, musea en andere actviteiten
Meer >>

USA, Las Vegas

The sky is the limit anders kan Las Vegas niet omschreven worden. In deze stad is alles mogelijk
Meer >>

USA, New York

New York is de city that never sleeps. en dat merk je aan alles wat deze stad met u doet. New York heeft alles voor een geslaagde stedentrip
Meer >>

Verenigde Arabische Emiraten, Dubaï

Een stad vol rijkdom. Genieten van luxe kan hier absoluut als je het er voor over hebt. De arabische sfeer in Dubai wordt gecombineerd met nieuwe luxe westerse invloeden.
Meer >>

Zweden, Stockholm

Stockholm is een mooie stad die u vele te bieden heeft. los van de vele cafés, barretjes en restaurants kunt u hier ook terecht voor mooie musea en andere bezichtigingen.
Meer >>