Home | Contact
www.allesovervrijetijd.nl

Zwemmen met Plezier

Zwemmen Algemeen

Zwemmen met de KNZB. alles wat je wilt weten over Zwemmen en wat voor Zwemslagen je kan toepassen. om je voort te bewegen in het water
Meer >>

Zwemmen KNZB

De Koninklijke Nederlandse Zwembond ook wel de KNZB afgekort is een organisatie die is opgericht op 14 augustus 1888. De KNZB is gevestigd in Nieuwegein en werkt van uit het Huis van de Sport.
Meer >>

Zwemmen Borstcrawl

Leer nu Zwemmen doormiddel met de Borstcrawl. zwemmen met Borstcrawl is de snelste manier om je door het water te manouveren.
Meer >>

Zwemmen Rugslag

Leer nu Zwemmen doormiddel met de Rugslag. zwemmen met Rugslag is de Makelijkste manier om goed te kunnen door ademen als je in het water bent.
Meer >>

Zwemmen Schoolslag

De schoolslag is de oudste slag die al vroeger geleerd werd aan de mensen. dit omdat deze slag erg lijkt om de kikker slag kun je, je zelf makkelijke voortbewegen en ademen tegelijk.
Meer >>

Zwemmen Vlinderslag

De vlinderslag is bij de meeste zwemmers toch ver uit de jongste slag die wij in het hedendaagse zwemwereld kennen. Het is een combinatie van de klassieke schoolslag alleen beweeg je nu je armen gelijk met elkaar en maak je de zojuist genoemde vlinderslag.
Meer >>